Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 7 zile sa faci o programare

Mai ai doar 7 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.


Sedinta psihoterapie individuala - Centrul Talk Talk

(0)
Bucuresti, Sector 1, Strada Monetariei nr. 10


Pret

SPECIAL

80 RON

Ideal pentru

  • Depresie, anxietate, atacuri de panica, experiente traumatizante
  • Stima si incredere de sine scazute, neadaptare la viata sociala, dificultati de relationare si comunicare cu cei din jur
  • Tulburari ale somnului sau ale alimentatiei (bulimie, anorexie)

Expira la: 30 Sep, 2017
Aceasta oferta este exclusiva

S-au facut 0 programari
0 programari
SHARE

Solicita programarea si te sunam noi!

Pret

SPECIAL

80 RON

ConsultaClick Romania si Centrul Talk Tallk au o noua oferta pentru tine - Sedinta de psihoterapie individuala pentru adulti sau copii, la pretul de 80 Lei!

*O sedinta de psihoterapie dureaza 50 de minute si se desfasoara o data pe saptamana.

Care este rolul psihoterapiei? In primul rand, sa te ajute sa intelegi cauzele problemelor cu care te confrunti, iar, in cel de-al doilea rand, sa te ajute sa depasesti anumite situatii dificile prin care treci. Psihoterapia poate influenta, astfel, intr-un sens pozitiv perspectiva despre viata pe care o ai intr-un moment de cumpana, te poate determina sa iti dezvolti noi abilitati de abordare a situatiilor dificile, sa iti gestionezi emotiile distructive sau sa iti dezvolti un stil de viata mai echilibrat.

Un lucru foarte important pe care trebuie sa il intelegi este ca psihoterapeutul te insoteste in rezolvarea problemelor cu care te confrunti, insa nu da sfaturi despre cum ar fi mai bine sa prodecezi in diferite situatii. Demersul psihoterapeutic este adesea unul dificil si pentru a obtine cele mai bune rezultate gradul tau de motivatie si implicare in procesul terapeutic are o importanta deosebita.

Centrul Talk Talk este un loc destinat autocunoasterii, dezvoltarii personale si rezolvarii problemelor de ordin psihologic – psihoterapie. Centrul este dedicat persoanelor care vor sa traiesca mai liber, mai fericiti, care se simt tristi dupa o pierdere, separare, despartire, coplesiti de evenimentele din viata, deprimati, anxiosi, au o fobie care nu le permite sa se bucuri de viata, au o tulburare de alimentatie care le ingreuneaza existenta (anorexie, bulimie) mai dificila.

8 oferte medicale din specialitatea Psihologie


Fii primul care descopera cele mai avantajoase oferte. Aboneaza-te aici!

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h