Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?
Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 14 zile sa faci o programare

Mai ai doar 14 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.

Sedinta psihoterapie individuala - Centrul Talk Talk

Expira la: 31 Jan, 2018
S-au facut 1 programari
80 RON
Sedinta psihoterapie individuala - Centrul Talk Talk
Exclusiv

Ideal pentru:

  • Depresie, anxietate, atacuri de panica, experiente traumatizante
  • Stima si incredere de sine scazute, neadaptare la viata sociala, dificultati de relationare si comunicare cu cei din jur
  • Tulburari ale somnului sau ale alimentatiei (bulimie, anorexie)

Rating:

(0)

Centrul Talk Talk

Bucuresti, Sector 1, Strada Monetariei nr. 10
Centrul Talk Talk

Solicita programarea si te sunam noi!

Descriere

ConsultaClick Romania si Centrul Talk Tallk au o noua oferta pentru tine - Sedinta de psihoterapie individuala pentru adulti sau copii, la pretul de 80 Lei!

*O sedinta de psihoterapie dureaza 50 de minute si se desfasoara o data pe saptamana.

Care este rolul psihoterapiei? In primul rand, sa te ajute sa intelegi cauzele problemelor cu care te confrunti, iar, in cel de-al doilea rand, sa te ajute sa depasesti anumite situatii dificile prin care treci. Psihoterapia poate influenta, astfel, intr-un sens pozitiv perspectiva despre viata pe care o ai intr-un moment de cumpana, te poate determina sa iti dezvolti noi abilitati de abordare a situatiilor dificile, sa iti gestionezi emotiile distructive sau sa iti dezvolti un stil de viata mai echilibrat.

Un lucru foarte important pe care trebuie sa il intelegi este ca psihoterapeutul te insoteste in rezolvarea problemelor cu care te confrunti, insa nu da sfaturi despre cum ar fi mai bine sa prodecezi in diferite situatii. Demersul psihoterapeutic este adesea unul dificil si pentru a obtine cele mai bune rezultate gradul tau de motivatie si implicare in procesul terapeutic are o importanta deosebita.

Despre clinica

Centrul Talk Talk este un loc destinat autocunoasterii, dezvoltarii personale si rezolvarii problemelor de ordin psihologic – psihoterapie. Centrul este dedicat persoanelor care vor sa traiesca mai liber, mai fericiti, care se simt tristi dupa o pierdere, separare, despartire, coplesiti de evenimentele din viata, deprimati, anxiosi, au o fobie care nu le permite sa se bucuri de viata, au o tulburare de alimentatie care le ingreuneaza existenta (anorexie, bulimie) mai dificila.

Descopera cele mai avantajoase oferte

Aboneaza-te la newsletterul ConsultaClick
si fii primul care descopera noutatile!