Inchide harta
1 rezultate afisate pe harta

Mai ai 5 zile sa faci o programare

Mai ai doar 5 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.


Pachet Reflexoterapie pentru Coloana Vertebrala Grande - Centrul LITherapy

(0)
Str. Zambilelor, Nr. 9, Bucuresti - Sector 2, Bucuresti


Pret initial 870 RON
Reducere -10%
783 RON

Ideal pentru

 • Corectarea posturii si aliniamentului corporal
 • Cresterea mobilitatii articulare si a fortei musculare
 • Cresterea rezistentei musculare, a coordonarii, controlului si echilibrului
 • Corectarea deficitului respirator
 • Antrenamentul la efort
 • Relaxare
 • Reeducarea sensibilitatii
Expira la: 01 Aug, 2017
Aceasta oferta este exclusiva

S-au facut 0 programari
0 programari
SHARE

Solicita programarea si te sunam noi!

Pret initial 870 RON
Reducere -10%
783 RON
Centrul LITherapy iti ofera pachetul Reflexoterapie pentru Coloana Grande la pretul special de 783 de lei!

Pachetul contine:
 1. Consultatia Medicala si Recomandarea Tratamentului (30 min)
 2. 5 sedinte Mobilizare / Decompresie Vertebrala la Cald cu Infrarosu x 60 min
 3. 5 sedinte Reflexoterapie Bioheart x 12 min
 4. 1 sedinta Terapie Yumeiho x 60 min
 5. 1 sedinta Kinetoterapie x 50 min

Decompresia Vertebrala la Cald cu Infrarosu se realizeaza pe dispozitive certificate Nuga-Best® concepute pentru afectiunile coloanei vertebrale. Procedura include intinderea mecanica si reasezarea coloanei, in alinierea vertebrelor la forma lor fiziologica si la spatierea usoara a acestora, deblocandu-se radacinile nervoase. In acest fel se amelioreaza si chiar elimina durerile de spate si se trateaza o serie de afectiuni ale coloanei vertebrale cum ar fi: spondiloza, cifoza, scolioza, hiperlordoza, lombosciatica, discopatia si hernia de disc, inclusiv hernia de disc operata (dupa minim un an de la interventia chirurgicala). Acest mecanism emite raze infrarosii de unda lunga ce contribuie la regenerarea inelelor fibroase ale discurilor intervertebrale.

Reflexoterapia Bioheart este o procedura complementara decompresiei vertebrale la cald cu infrarosu. In 12 minute se activeaza atat la rece cat si la cald toate terminatiile nervoase corespunzatoare coloanei vertebrale din talpile picioarelor. 

Yumeiho® / Mobilizarea Osteo-Articulara consta in aplicarea metodica a unui ansamblu de procedee manuale si exercitii fizice in scopul restabilirii echilibrului functional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gama variata de tulburari care pot genera atat imbolnaviri acute cat si suferinte cronice, precum: tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii.

Yumeiho® / Mobilizare Osteo-Articulara este folosita in special pentru durerile de spate – cervical, toracal, lombar, sacral sau coccigian – (fie provenite din afectiuni ale coloanei vertebrale fie din sistemul muscular), pentru durerile musculare, articulare, de picioare sau de brate.

Kinetoterapia / Gimnastica Medicala de Recuperare se foloseste pentru recuperarea medicala, prin efectuarea unor exercitii de gimnastica medicala, in afectiuni precum: dureri de spate, articulare, musculare si de membre;  afectiuni ale coloanei vertebrale (spondiloza, cifoza, scolioza, hiperlordoza, discopatia, lombosciatica, hernia de disc); afectiuni traumatologice (fracturi, entorse, luxatii, contuzii, leziuni musculare).

Profita de acest pachet si scapa de durerile de spate!
LITherapy este un centru de tratare a durerilor de spate, de cap, musculare si articulare ce isi propune sa redea mobilitatea pacientilor sai si sa-i mentina apoi, sanatosi pe tot parcursul vietii. LITherapy ofera terapii / proceduri: Tratamente Dureri de Spate, Tratamente Dureri Articulare, Tratamente Dureri de Membre, Tratamente Coloana Vertebrala si este orientate catre afectiuni precum: Dureri de spate fie provenite din musculatura fie din afectiuni ale coloanei vertebrale; Afectiuni ale coloanei vertebrale: scolioza, cifoza, cifo-scolioza, spondiloza, hiperlordoza, discopatie, hernie de disc, chiar si hernie de disc operata; Articulatii: dureri de umeri, coate, incheieturi, solduri, genunchi, glezne, gonatroza, coxartoza; Reumatism; Dureri de cap, Decompresie Vertebrala la Cald cu Infrarosu; Reflexoterapie pe Bioheart; Yumeiho® / Mobilizare Osteo-Articulara; Kinetoterapie / Gimnastica Medicala de Recuperare. Program clinica: Luni – Vineri 9.00 – 13.00, 14.00 – 21.00.

OFERTE MEDICALE SIMILARE


DESCOPERA RECOMANDARILE NOASTRE

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h