Inchide harta
1 rezultate afisate pe harta

Mai ai 2 zile sa faci o programare

Mai ai doar 2 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.


Pachet FEMINA Plus - RomGerMed Policlinica-Spitalul Saint Lukas

Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti - Sector 6,

Pret initial 368 RON
Reducere -32%
250 RON

Ideal pentru

  • Control ginecologic anual
  • Femeile care se confrunta cu dureri menstruale
  • Preventia cancerului mamar si col uterin
Expira la: 30 Apr, 2017
Aceasta oferta expira in 2 zile

S-au facut 0 programari
0 programari
SHARE

Solicita programarea si te sunam noi!

Pret initial 368.00 RON
Reducere -32%
250.00 RON

Consultaclick si Policlinica RomGerMed din cadrul Spitalului Saint Lukas iti ofera pachetul medical FEMINA Plus la doar 250 Lei!

Pachetul contine:

  1. Ecografie transvaginala
  2. Ecografie mamara
  3. Examen Babes-Papanicolau

In Romania, metoda principala de screening a cancerului de col uterin este examenul citotumoral Babes-Papanicolau inca din anul 2012. Cu ajutorul acestui examen simplu si ieftin medicul ginecolog poate depista leziuni precanceroase si cancer cervical in stadii incipiente, leziuni ce pot fi tratate la timp inainte ca acestea sa se transforme intr-un cancer de col uterin. Afla mai multe detalii citind articolul Testul Babes-Papanicolau – cel mai sigur examen de preventie a cancerului de col uterin

Orice leziune la nivelul sanilor descoperita mai devreme, este mai usor de tratat. Uneori chiar si cancerul mamar poate fi vindecat complet fara extirparea totala a sanului! Iata de ce investigatiile de preventie cum sunt ecografia mamara si mamografia sunt extrem de importante in diagnosticarea precoce a cancerului de san.

Nu mai amana si programeaza-te la controlul anual de rutina chiar acum!

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas este formata dintr-o echipa medicala de top, tanara si motivata, formata din peste 500 de specialisti (medici, biologi, biochimisti, chimisti, asistenti de laborator), ce isi dedica fiecare zi pacientilor, cu profesionalism si atentie. Intregul personal este inclus intr-un program de perfectionare continua, sustinut de companie, prin intermediul caruia specialistii nostri sunt in permanenta la curent cu toate noutatile din domeniu. Program clinica: Luni-Vineri: 08:00-19:00, Sambata 08:00-12:00.

OFERTE MEDICALE SIMILARE


PROGRAMEAZA-TE ONLINE

TE AJUTAM SA TE MENTII SANATOS PRIN 4569 MEDICI SI 516 OFERTE MEDICALE

DESCOPERA RECOMANDARILE NOASTRE

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h