Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?
Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 14 zile sa faci o programare

Mai ai doar 14 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.

Pachet Complet Gastroenterologie - Ponderas

Expira la: 31 Jan, 2018
S-au facut 10 programari
590 RON
Pachet Complet Gastroenterologie - Ponderas

Ideal pentru:

  • Evaluarea starii de sanatate
  • Depistarea si tratamentul afectiunilor specifice tractului digestiv
  • Preventia cancerului de colon

 

Rating:

(4.7)

Ponderas

Bucuresti, Sector 1, Str. Nicolae Caramfil 85A
Ponderas

Solicita programarea si te sunam noi!

Descriere

Spitalul Ponderas iti pune la dispozitie un Pachet Complet de investigatii Gastroenterologice la pretul recomandat de 590 Lei!

Pachetul include:
  1. Consultatie gastroenterologie
  2. Endoscopie
  3. Colonoscopie
  4. Sedare
  5. Testare Helicobacter Pilori
  6. Inregistrare DVD

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului digestiv (afectiuni gastrointestinale, hepatice, colecistice, pancreatice).

Endoscopia si colonoscopia sunt cele mai precise si utile investigatii ale stomacului si colonului (intestin gros), permitand diagnosticarea completa si alegerea tratamentului optim in numeroase boli ale tubului digestiv. Aceste investigatii sunt recomandate in cazurile de dureri abdominale, balonare, scadere in greutate sau anemie de cauza neprecizata, scaune cu sange, cazuri de suspiciune de cancer gastric, dar si pacientilor operati pe stomac sau cu antecedente in familie de cancer gastric sau intestinal. De asemenea, aceste investigatii sunt recomandate si pacientilor ce nu prezinta simptome, cu varste de peste 45 de ani, in scopul preventiei sau descoperirii precoce a unor afectiuni severe.

Despre clinica

Din 2011 Ponderas iti ofera servicii medicale complete la cele mai inalte standarde internationale: spital, policlinica si imagistica, acoperind toate specialitatile medicale si chirurgicale. In prezent, Ponderas este singurul Centru de Excelenta In Chirurgia Metabolica si Bariatrica din Estul Europei cu dubla acreditare – europeana si americana. Ponderas are o echipa de medici romani curajosi, pasionati de medicina si oameni, cu cea mai mare experienta In chirurgia moderna la nivel national. Chirurgia laparoscopica este folosita in peste 98% din cazurile care necesita interventie chirurgicala, datorita beneficiilor aduse pacientilor. Experienta indelungata in tratarea pacientului cu obezitate, pacient special din punct de vedere medical, recomanda Ponderas pentru tratarea cu succes si a altor afectiuni asociate obezitatii, cum ar fi diabet zaharat, hipertensiune arteriala. Program policlinica: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00, Sambata: 08:00 – 16:00

Descopera cele mai avantajoase oferte

Aboneaza-te la newsletterul ConsultaClick
si fii primul care descopera noutatile!