Programări: 021 310 12 80
Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 71 zile sa faci o programare

134 persoane au fost interesate de aceasta oferta in ultimele 30 de zile. Fa-ti o programare din timp!

Morfologie fetala trimestru II / III - CM Sana

Expira la: 31 Jan, 2018
S-au facut 0 programari
400 RON 650 RON
Morfologie fetala trimestru II / III - CM Sana
38% Reducere
Oferta Exclusiva

Ideal pentru:

  • Depistarea posibilelor malformatii fetale
  • Depistarea intarzierii de crestere intrauterina
  • Verificarea datei probabile pentru nastere

Rating:

(4.5)

Centrul Medical SANA

Bucuresti, Sector 1, Str. Dr. Sergiu Dumitru nr. 3
Centrul Medical SANA

Solicita programarea si te sunam noi!

Descriere

CM Sana ti-a pregatit o oferta Morfologie fetala trimestru II/III, in exclusivitate pe ConsultaClick la pretul de 400 lei! 

Incepand cu trimestrul III perioada cea mai importanta este la aproximativ 32 – 33 de saptamani. Obiectivele urmarite sunt:

1.    Aprecierea starii de sanatate, a cresterii si maturitatii fetale

2.    Reverificarea morfologiei fetale (studiul dezvoltarii organelor fetale)

3.    Localizarea placentei

Un alt rol foarte important al ecografiei in sarcina este faptul ca permite efectuarea unor investigatii mai invazive cum sunt amniocenteza (prin care se recolteaza lichid amniotic)  si biopsia de vilozitatii coriale (prin care se recolteaza fragmente din placenta) acestea fiind necesare in stabilirea diagnosticului unor anomalii genetice (sindrom Down, Edwards).

Ecografiile se fac pe Voluson E6, de la General Electric, cel mai nou ecograf din Romania, cu software dedicat pentru morfologie fetala. Evaluarea ecografica a anatomiei, a structurii si dezvoltarii fatului are drept scop confirmarea normalitatii, a sanatatii acestuia si asigurarea parintilor in acesta directie, in masura in care aceste aspecte sunt detectabile pe cale ecografica.Durata evaluarii este in functie de cat de facila este examinarea (pozitie favorabila a fatului, mama supla) care poate sa fie între 20 si 45 minute.

Pune sanatatea pe primul loc si programeaza-te acum!

Sursa foto: freepik.com

Despre clinica

Centrul Medical SANA ofera servicii dedicate sanatatii si frumusetii, activa pe piata serviciilor medicale de peste zece ani. Echipa de medici de inalta competenta asigura cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat. Echipamentele medicale de ultima generatie asigura tratamente minim-invazive si nedureroase, terapii bazate pe lumina inteligenta, solutii integrate si individualizate. Specialitati medicale acoperite: obstetrica-ginecologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna, neurologie, pneumologie, psihiatrie, radiologie-imagistica medicala, recuperare, medicina fizica si balneologie, reumatologie sau ingrijiri la domiciliu. Program: Luni - Vineri 8.00-20.00.

Fii primul care descopera cele mai avantajoase oferte. Aboneaza-te aici!

PROGRAMARI MEDICALE

021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h