Inchide harta
1 rezultate afisate pe harta

Mai ai 6 zile sa faci o programare

Mai ai doar 6 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.


Ecografie pediatrica generala si Consultatie Radio-imagistica - Total Radiology

Policlinica Vitan, Calea Dudesti nr. 104-122, Bucuresti - Sector 3,

Pret initial 370 RON
Reducere -27%
270 RON

Ideal pentru

  • Evaluarea starii de sanatate
  • Depistarea, identificarea si tratamentul afectiunilor organelor interne
  • Copii care se confrunta cu abdomen umflat, dureri abdominale, greturi, oboseala, scadere in greutate
Expira la: 30 Apr, 2017
Aceasta oferta expira in 6 zile

S-au facut 0 programari
0 programari
SHARE

Solicita programarea si te sunam noi!

Pret initial 370.00 RON
Reducere -27%
270.00 RON

Clinica Total Radiology in colaborare cu ConsultaClick Romania ti-a pregatit o oferta exclusiva pentru Ecografie pediatrica generala si Consultatie Radio-Imagistica la pretul de 270 lei!

Ecografia (sau ultrasonografia) este o metoda de explorare a organelor interne, cu ajutorul ultrasunetelor. Ea este neiradianta, rapida, repetabila si relativ necostisitoare. Aceasta metoda permite vizualizarea principalelor organe care se gasesc la nivelul abdomenului si pelvisului: ficat, colecist, pancreas, rinichi, splina, vezica urinara, prostata/uter si ovare, principalele vase de sange si ganglionii limfatici. Ecografia permite obtinerea de informatii esentiale despre organele investigate: masoara dimensiunea acestora, da informatii despre structura lor, despre vascularizatia sau chiar despre functionarea unora dintre ele. 

Este indicat un repaus alimentar de 4 ore inainte de efectuarea investigatiei, precum si consum de lichide cu o ora inainte, pentru a vizualiza vezica urinara si structurile invecinate. In ziua precedenta trebuie evitate alimentele care fermenteaza si bauturile carbogazoase.

Vei primi rezultatul pe loc. Consultatia radio-imagistica iti ofera raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle pe care le ai despre sanatatea copilului tau.

Cu o experienta de peste 10 ani, Clinica Total Radiology ofera servicii de imagistica medicala eficiente si de calitate. Echipa de medici, aflata sub coordonarea unui profesor universitar, are competente care demonstreaza valoarea si calitatea actului medical si al unei interpretari rapide, corecte si complete a investigatiilor efectuate in clinica. Imagistica este la ora actuala specialitatea medicinei cu un ritm de dezvoltare dintre cele mai rapide, folosind imagini obtinute prin diferite metode: ecografie (generala, parti moi, tiroidiana, etc), ecografie Doppler, computer tomograf, mamografie, osteodensitometrie (DXA). Alte servicii oferite de clinica sunt: punctii ghidate ecografic sau tomografic, consiliere radio-imagistica si consultanta second opinion. Programul clinicii: de luni pana duminica intre 08:00 - 20:00

OFERTE MEDICALE SIMILARE


PROGRAMEAZA-TE ONLINE

TE AJUTAM SA TE MENTII SANATOS PRIN 2798 MEDICI SI 516 OFERTE MEDICALE

DESCOPERA RECOMANDARILE NOASTRE

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h