Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 7 zile sa faci o programare

Mai ai doar 7 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.


Consultatii gratuite de radioterapie - Spitalul OncoFort

(0)
Bucuresti, Bucuresti - Sector 3, Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3


Pret

SPECIAL

0 RON

Ideal pentru

  • Stabilirea planului de tratament inaintea inceperii radioterapiei
Expira la: 30 Sep, 2017
Aceasta oferta expira in 7 zile

S-au facut 0 programari
0 programari
SHARE

Solicita programarea si te sunam noi!

Pret

SPECIAL

0 RON

Spitalul OncoFort ofera consultatii gratuite pentru radioterapie, pacientilor care prezinta dosarul medical in momentul consultatiei!

Oferta este valabila la Dr. Gabriel Moise si Dr. Ramona Ionescu.

Pacientul afectat de cancer se adreseaza in primul rand medicului oncolog, care recomanda analizele si investigatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic si tratament. Medicul specialist poate recomanda sedinte de chimioterapie, de radioterapie sau o combinatie eficienta intre ambele proceduri. Pentru sedintele de radioterapie, pacientul este directionat catre medicul radioterapeut care elaboreaza impreuna cu fizicenii medicali un plan de tratament, indicand combinatia optima a dozelor de radiatii.

Stabilirea planului de tratament

Pentru a oferi pacientului cea mai buna rata de succes a tratamentului de radioterapie, medicul radioterapeut curant si fizicienii medicali analizeaza mai intai dosarul medical al pacientului. Ulterior, pacientul efectueaza o examinare de tip imagistic la computerul tomograf simulator, examinare folosita pentru delimitarea volumului tumoral si a organelor de risc din jur. In functie de rezultatul obtinut in urma examinarii CT are loc planificarea 3D-CRT sau planificarea IMRT a tratamentului radioterapeutic. Se obtine combinatia optima a dozelor de radiatii, care sa asigure eficienta maxima a tratamentului pentru fiecare caz in parte.

OncoFort este pionierul oncologiei medicale private din Romania. A implementat pentru prima data radioterapia 3D si IMRT in Romania, iar lunar peste 700 de pacienti primesc servicii de diagnostic, second opinion sau tratament marca OncoFort. Gama intreaga de servicii Oncofort este reprezentata de oncologie medicala, radioterapie oncologica, radioterapie IMRT, second opinion si chirurgie oncologica. Program: 7:30AM–8:30PM

0 oferte medicale din specialitatea Radioterapie


Fii primul care descopera cele mai avantajoase oferte. Aboneaza-te aici!

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h