Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?
Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 14 zile sa faci o programare

Mai ai doar 14 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.

Consultatii gratuite de radioterapie - Spitalul OncoFort

Expira la: 31 Jan, 2018
S-au facut 0 programari
0 RON
Consultatii gratuite de radioterapie - Spitalul OncoFort

Ideal pentru:

  • Stabilirea planului de tratament inaintea inceperii radioterapiei

Rating:

(0)

Clinica OncoFort - radioterapie

Bucuresti, Sector 3, Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3
Clinica OncoFort - radioterapie

Solicita programarea si te sunam noi!

Descriere

Spitalul OncoFort ofera consultatii gratuite pentru radioterapie, pacientilor care prezinta dosarul medical in momentul consultatiei!

Oferta este valabila la Dr. Gabriel Moise si Dr. Ramona Ionescu.

Pacientul afectat de cancer se adreseaza in primul rand medicului oncolog, care recomanda analizele si investigatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic si tratament. Medicul specialist poate recomanda sedinte de chimioterapie, de radioterapie sau o combinatie eficienta intre ambele proceduri. Pentru sedintele de radioterapie, pacientul este directionat catre medicul radioterapeut care elaboreaza impreuna cu fizicenii medicali un plan de tratament, indicand combinatia optima a dozelor de radiatii.

Stabilirea planului de tratament

Pentru a oferi pacientului cea mai buna rata de succes a tratamentului de radioterapie, medicul radioterapeut curant si fizicienii medicali analizeaza mai intai dosarul medical al pacientului. Ulterior, pacientul efectueaza o examinare de tip imagistic la computerul tomograf simulator, examinare folosita pentru delimitarea volumului tumoral si a organelor de risc din jur. In functie de rezultatul obtinut in urma examinarii CT are loc planificarea 3D-CRT sau planificarea IMRT a tratamentului radioterapeutic. Se obtine combinatia optima a dozelor de radiatii, care sa asigure eficienta maxima a tratamentului pentru fiecare caz in parte.

Despre clinica

OncoFort este pionierul oncologiei medicale private din Romania. A implementat pentru prima data radioterapia 3D si IMRT in Romania, iar lunar peste 700 de pacienti primesc servicii de diagnostic, second opinion sau tratament marca OncoFort. Gama intreaga de servicii Oncofort este reprezentata de oncologie medicala, radioterapie oncologica, radioterapie IMRT, second opinion si chirurgie oncologica. Program: 7:30AM–8:30PM

Descopera cele mai avantajoase oferte

Aboneaza-te la newsletterul ConsultaClick
si fii primul care descopera noutatile!