Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?
Inchide harta
0 rezultate afisate pe harta

Se incarca rezultatele...

Mai ai 15 zile sa faci o programare

Mai ai doar 15 zile in care poti beneficia de aceasta reducere.

Consultatie Endocrinologie - Ponderas

Expira la: 31 Jan, 2018
S-au facut 2 programari
150 RON
Consultatie Endocrinologie - Ponderas

Ideal pentru:

  • Diagnosticarea problemelor legate de sistemul endocrin
  • Persoanele care se confrunta cu dereglari hormonale
  • Femeile si barbatii care sufera de stari de oboseala cronica

Rating:

(4.7)

Ponderas

Bucuresti, Sector 1, Str. Nicolae Caramfil 85A
Ponderas

Solicita programarea si te sunam noi!

Descriere

Spitalul Ponderas ofera o consultatie de endocrinologie la pretul recomandat de 150 Lei!

Consultatia este efectuata de medici specialisti ai Spitalului Ponderas dedicati diagnosticarii şi tratarii afecţiunilor sistemului endocrin, sistem ce detine rolul esential de a coordona activitatea organismului. Aici se pot prezenta pacienti care prezinta afectiuni ale glandei tiroide, glandelor suprarenale, timusului atat in vederea diagnosticarii lor cat si in vederea programarii la interventii chirurgicale minim invazive efectuate in spital.

Glandele endocrine sunt responsabile de secretia hormonilor in organism, fiind localizate in diferite regiuni ale organismului. Fiecare glanda are o functie specifica care contribuie la mentinerea echilibrului mediului intern si a supravietuirii organismului uman.

Din 2011, spitalul Ponderas (fostul spital Delta Hospital) este acreditat ca Centru de Excelenta in Chirurgia Metabolica si Bariatrica si singura unitate medicala de acest tip din Estul Europei.  

Despre clinica

Din 2011 Ponderas iti ofera servicii medicale complete la cele mai inalte standarde internationale: spital, policlinica si imagistica, acoperind toate specialitatile medicale si chirurgicale. In prezent, Ponderas este singurul Centru de Excelenta In Chirurgia Metabolica si Bariatrica din Estul Europei cu dubla acreditare – europeana si americana. Ponderas are o echipa de medici romani curajosi, pasionati de medicina si oameni, cu cea mai mare experienta In chirurgia moderna la nivel national. Chirurgia laparoscopica este folosita in peste 98% din cazurile care necesita interventie chirurgicala, datorita beneficiilor aduse pacientilor. Experienta indelungata in tratarea pacientului cu obezitate, pacient special din punct de vedere medical, recomanda Ponderas pentru tratarea cu succes si a altor afectiuni asociate obezitatii, cum ar fi diabet zaharat, hipertensiune arteriala. Program policlinica: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00, Sambata: 08:00 – 16:00

Descopera cele mai avantajoase oferte

Aboneaza-te la newsletterul ConsultaClick
si fii primul care descopera noutatile!