Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?

Intrebari frecvente


Inca ai nelamuriri? Pe pagina aceasta avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale. Click pe intrebarea dorita pentru a vedea raspunsul.

Profesionisti in sanatate - Inregistrare, cont si profil

Nu. Inscrierea si postarea profilului este gratuita. Pentru mai multe detalii despre preturi, contacteaza-ne.
Nu. ConsultaClick.ro are o echipa care te poate ajuta sa-ti creezi profilul si publica orarul.
Cand pacientul cauta dupa specialitate, ordinea in care doctorii apar este aleatorie. Totusi, acei specialisti care au un profil complet vor aparea primii. In acest sens, este un avantaj sa-ti completezi profilul cu informatii din CV si fotografie.
Nu. In momentul in care pacientul a realizat o programare online vei primi un e-mail pentru a confirma programarea. Dupa confirmare, pacinetul va fi informat prin e-mail si programarea va fi rezervata. Trebuie sa contactezi pacientul doar in cazul in care ora ceruta nu este disponibila pentru a-l reprograma.
Nu, ConsultaClick.ro notifica pacientii pentru tine. Trimitem un e-mail cu doua zile inainte de programare si un SMS cu o seara inainte de programare.
Da. Poti folosi sistemul de gestiune a programarilor din contul de pe ConsultaClick.ro.
Da. Prin contul tau de pe ConsultaClick.ro poti selecta toate programarile dintr-o zi pentru a le trimite un mesaj automat de intarziere a programarilor. In acest mod, toti pacientii programati vor prim un SMS cu aceasta informatie si noua ora a programarii.
Este posibil, din contul tau poti schimba sau anula o programare in orice moment. La fiecare schimbare pacientul va fi notificat automat prin e-mail sau SMS.
Da, poti integra software-ul intern cu ConsultaClick.ro. Am dezvoltat o noua funtionalitate de sincronizare prin webservice pentru a facilita integrarea portalului ConsultaClick.ro cu toate software-ele medicale existente
Da! Cu noua noastra functionalitate, putem integra agenda si proflul medicilor de pe ConsultaClick.ro pe site-ul tau. Putem sa realizam un profil personalizat pentru site-ul tau unde pacientii se pot programa online.

Pacient - Programari si cont ConsultaClick.ro

Da. Trebuie sa introduci doar datele necesare pentru a realiza programarea.
In contul de pacient poti vizualiza istoricul programarilor, schimba sau anula programarile, salva doctorii preferati si alte avantaje.
Nu. Serviciul de programari medicale online este in totalitate gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi medicul si ora dorita, completezi datele si programa consultatita.
Nu, ConsultaClick.ro este un portal online de programari medicale. Plata serviciilor medicale se face la clinica/cabinet.
Cu siguranta, noi sau/si clinica iti vom aminti de programare
Da, poti, fiind un serviciu online, ConsultaClick.ro functioneaza 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.
Cand realizezi o programare pe ConsultaClick.ro, programarea va fi rezervata. In acel moment, aceasta informatia va fi trimisa la clinica pentru confirmare, iar apoi vei primi un e-mail cu detaliile programarii. Daca nu, nu-ti face griji, vei fi contactat prin telefon.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau la meniul "Programari rezervate" si vei vedea toate programarile tale. Aici alegi programarile pe care vrei sa le anulezi selectand semnul rosu.
Da, daca doctorul iti anuleaza programarea, ConsultaClick.ro iti va trimite un e-mail si SMS pentru a te informa
Da, poti. Dupa ce realizezi o cautare, acceseaza butonul lateral "Nu ti-ai gasit doctorul? Apasa aici". Dupa accesare va fi afisat un formular prin care poti introduce datele doctorului. Apoi echipa noastra il va contacta.
Datele personale vor fi folosite de ConsultaClick.ro in concordanta cu legislatia europeana in vigoare. ConsultaClick.ro va oferi datele tale personale doar profesionistilor in sanatate la care ai fost programat prin ConsultaClick.ro
Spune-ne daca mai ai vreo intrebare!
Ai vreo nelamurire? Nu te sfii sa ne contactezi prin e-mail la: [email protected]

Descopera cele mai avantajoase oferte

Aboneaza-te la newsletterul ConsultaClick si fii primul care descopera noutatile!