Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?

Despre noi

ConsultaClick ofera pacientilor si furnizoriilor de servicii medicale posibilitatea de a
administra experientele pe care si le doresc in functie de prioritati si nevoie.

ConsultaClick este un brand international, aparut din dorinta de a scurta distanta dintre pacienti si furnizorii de servicii medicale

Conceptul a aparut initial in Portugalia, urmand sa se extinda la scurt timp in Spania, Brazilia si Romania, adaptandu-se nevoilor medicale specifice fiecarei regiuni, fara a se departa de viziunea comuna de a sprijini dezvoltarea unor noi standarde de calitate in serviciile medicale private.

ConsultaClick Romania centralizeaza in prezent peste 5000 de medici, din 120 de specialitati medicale, apartinand unui numar de aproximativ 300 de centre medicale private din cele mai mari judete. Un beneficiu major al platformei il reprezinta si gama de pachete medicale cu discount-uri disponibile doar utilizatorilor ConsultaClick.

  • Infintat in 2005

    Consultaclick.ro este un proiect international, recunoscut si premiat in cadrul evenimentelor dedicate sanatatii din San Francisco, Viena sau Zurich.

  • Parteneri 12.000+

    ConsultaClick.ro permite utilizatorilor sai programarea online la aproximativ 5000 de medici din 350 de clinici private din intreaga tara.

  • Pacienti ajutati 300.000+

    Punem accent pe experiente pozitive alaturi de medici carora le pasa, care isi fac meseria cu devotament.

Misiune. Viziune. Valori

Te ajutam sa salvezi efort, timp si bani, intrucat in cadrul ConsultaClick.ro cauti un serviciu medical in functie de specialitatea care te intereseaza, filtrezi dupa zona de interes, vezi recenziile altor pacienti si preturile comunicate de clinica. Iti oferim optiuni, iar tu alegi ceea ce ti se potriveste.

Misiunea noastra este de a te ajuta sa ai parte de experiente pozitive alaturi de medici carora le pasa, care isi fac meseria cu devotament

Avantaje Pacienti

Indiferent daca mergi la medic pentru a te asigura ca esti bine sau pentru ca te ingrijoreaza ceva, cauti intotdeauna mai mult decat un furnizor de servicii medicale: cauti incredere si confort, cauti pe cineva caruia ii pasa.

Avantaje Clinici

Simplifica modul in care oamenii ajung la tine prin platforma ConsultaClick.ro

Parteneri

Nu am putut face ceea ce facem fără sprijinul proactiv al partenerilor noștri. Împreună avem un impact semnificativ asupra experienței medicale pe care o oferim pacientilor.

Descoperă cele mai avantajoase oferte

Abonează-te la newsletterul ConsultaClick și fii primul care descoperă noutățile!