Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?

Cum functioneaza ConsultaClick.ro – platforma de programari medicale online

 • 1223 vizualizari
 • 2 comentarii

Prin platforma ConsultaClick.ro medicul potrivit este mai aproape ca niciodata. Fie ca este vorba despre preventie, analize, diagnosticare, supravegherea unei afectiuni sau tratament, platforma ConsultaClick a aparut cu un scop clar: sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca simplu si sa se programeze rapid la medicul de care are nevoie. 

Ideea crearii unei platforme dedicate sanatatii a aparut in 2011, in Portugalia, cand un tanar pe nume Duarte Champalimaud a suferit un accident de motocicleta, care i-a afectat functia locomotorie. Intrucat nu se putea deplasa, a cautat o solutie online pentru a-si face programarile medicale. Dandu-si seama de beneficiile acestei proceduri, Duarte a pus treptat, cu multa motivatie, bazele unei platforme online de doctori pregatiti sa vina oricand in sprijinul pacientilor.

Timpul a devenit o resursa pe cale de disparitie, pare ca nu mai este de ajuns pentru tot ce este de facut intr-o zi, dar nimic din rutina zilnica nu ar trebui sa amane o programare la doctor. Prin platforma ConsultaClick.ro procedurile de programare sunt scurtate semnificativ, asadar timpul nu se mai pierde, ci se foloseste constructiv.

Serviciul de solicitare a programarilor este disponibil 24/7, fara a mai exista constrangere legata de orarul receptiei. Sunt doar 3 pasi simpli de facut pentru o programare in doar cateva minute.

 1. Utilizatorul cauta specialitatea sau medicul care il intereseaza. Afla informatiile care il intereseaza despre medicul ales din mini-cv-ul prezentat in descriere si din parerile celorlalti pacienti care au fost deja la consultatie sau investigatie.
 2. Se completeaza un formular scurt si prietenos cu cateva date personale. E nevoie de nume, numar de telefon si adresa de email pentru a putea fi contactat cu usurinta.
 3. Se alege ora cea mai potrivita pentru programare.

Pe langa experienta profesionala a medicului si parerile celorlalti pacienti, utilizatorii pot vizualiza pe platforma inclusiv programul medicilor, care este cea mai apropiata clinica, pot compara preturile per consultatie sau investigatie sau pot alege una dintre ofertele medicale ale clinicilor partenere. Daca nu apare programul medicului ales, utilizatorul va alege intervalul orar preferat si va fi contactat de unul dintre agentii de la call-center pentru a face programarea. Asta e tot! In aproximativ 24 de ore clinica va contacta utilizatorul prin e-mail sau prin telefon pentru a confirma programarea.

Inca ceva! Notificarile consultatiilor se fac telefonic, prin SMS sau prin email. Cu o zi inainte de programare, se vor aminti ora programarii, numele medicului si clinica la care utilizatorul urmeaza sa mearga. Pe email utilizatorul va primi harta pentru a localiza mai usor cabinetul.

Platforma ConsultaClick este aici pentru ca fiecare persoana sa se poata bucura de sanatate alaturi de cei dragi, ofera optiuni pentru ca alegerea medicului potrivit sa se faca informat si constient, iar programarea online sa fie usoara si rapida. Utilizatorii au de unde sa aleaga din cei peste 5.000 de medici din 350 de clinici din Bucuresti si din tara.

 • October 18, 2017
 • ConsultaClick
Comentarii (2)
 • Alex Bobes - 22 February 2018
  Bravo !!
 • Niculici Victor - 23 February 2018
  Foarte frumos blogul! Felicitari!
Adauga un Comentariu

Intra in cont pentru a putea adauga un comentariu

Articole similare

Descoperă cele mai avantajoase oferte

Abonează-te la newsletterul ConsultaClick și fii primul care descoperă noutățile!