Bine ai revenit! Te rugam sa te autentifici
Ai uitat parola?

Fumezi? O tigara = 13.8 minute irosite

  • 519 vizualizari
  • 0 comentarii
Partenerul nostru, Clinicco Brasov, participa activ la combaterea consumului de tutun. In 2017 a desfasurat o campanie emotionanta cu un impact impresionant atat in mediul online, cat si in cel offline. 

Ideea acestei campanii de constientizare – “13.8 minute” – a pornit cu ocazia Zilei mondiale de lupta impotriva fumatului, sarbatorita inca din 1988 pe 31 mai. Piata Sfatului din Brasov a gazduit un eveniment care le-a reamintit fumatorilor ce pot castiga daca renunta la tigari. Cei care au renuntat la o tigara au primit in dar o experienta care sa le aminteasca despre lucrurile minunate de care se pot bucura, daca renunta la fumat.

“Potrivit statisticilor fiecare tigara fumata scurteaza in medie viata unui om cu 13.8 minute. De aici a plecat ideea noastra prin care ne dorim sa oferim o experienta inedita care dureaza 13.8 minute celor dispuşi sa renunte la o tigara. 13.8 minute de zambete, uimire, curiozitate, bucurie…13.8 minute pe care le pot multiplica daca aleg sa renunte la tigari. Dand viata şi culoare acestui timp caştigat prin simpla renuntare la o singura tigara le aratam fumatorilor nu ceea ce pierd fumand ci ceea pot caştiga lasandu-se de fumat. Important, credem noi, prin aceasta campanie 13.8 minute, este sa aratam ca nu timpul masurat cantitativ este cel important ci trairea, emotiile, frumusetea din jurul tau, sanatatea ta şi a celor de langa tine pe care le poti experimenta o perioada mai indelungata de timp renuntat la fumat. Ne dorim ca un numar cat mai mare de oameni sa ne sustina in propagarea mesajului nostru pozitiv “, a declarat Mihaela Gabor Naidin, director marketing Clinicco Brasov.

Cateva statistici ingrijoratoare:

Tutunul este un important factor de risc cardiovascular.
Cu fiecare tigara fumata, un om pierde in medie 13.8 minute de viata.
La fiecare 16 minute, un roman moare din cauza tutunului.
Bolile cauzate de tutun conduc anual la pierderea a 33.000 de romani.
Anual, 10.000 de romani se apuca de fumat la varste din ce in ce mai mici. 

 

Viata TA e importanta. Nu o fuma. Traieste-o!

Tu, daca ai primi in dar 13.8 minute, ce ai face cu ele?

 

Articol realizat de Elena Dobre

Sursa text: Clinicco Brasov

Surse foto: www.pixabay.com

  • May 25, 2018
  • ConsultaClick
Adauga un Comentariu

Intra in cont pentru a putea adauga un comentariu

Articole similare

Descoperă cele mai avantajoase oferte

Abonează-te la newsletterul ConsultaClick și fii primul care descoperă noutățile!