Avantaje Consultaclick

Avantaje pentru pacient


Disponibil 24/7

Nu trebuie sa depindeti de orele de lucru ale cabinetului pentru a realiza o programare. Prin ConsultaClick.ro programeaza-te de oriunde la orice ora.

Scuteste timp si bani

Nu trebuie sa cheltui bani cu apelurile telefonice si sa astepti pentru ca cineva sa raspunda la telefon. Prin ConsultaClick.ro poti realiza programarea printr-o metoda usoara si gratuita.

Este alegerea ta

Este alegerea ta, vezi orele disponibile potrivite pentru tine.


Avantaje pentru medici


Primeste mai multi pacienti

ConsultaClick.ro se promoveaza la nivel national cu obiectivul de a creste numarul de utilizatori. Creati-va profilul si profitati de mai multa promovare.

Gestionati-va agenda la orice ora

Fiind un serviciu online, puteti sa va gestionati agenda de oriunde la orice ora din zi.Profitati si de traficul de pe site-ul dvs.

Cu noile actualizari, ConsultaClick.ro aduce imbunatatiri, ca "Widget Agenda" prin care se poate insera sistemul de programari ConsultaClick.ro pe site-ul clinicii sau cabinetului. Oferiti pacientilor care va viziteaza pagina posibilitatea sa programeze online.


Incepeti acum profitand de avantajele oferite de ConsultaClick.ro. Inregistrati-va si alaturati-va site-ului care isi doreste revolutionarea programarilor medicale!