Despre Consultaclick.ro

ConsultaClick Eastern Europe a fost infiintata in 2012 si este prezenta inca de la inceput in Romania, prin sediul central aflat in Bucuresti. Obiectivele companiei noastre sunt facilitarea accesului rapid si informat al utilizatorilor la servicii medicale de calitate si extinderea solutiei noastre catre intreaga regiune a Europei Centrale si de Est.

Esenta proiectului nostru este reprezentata de platforma online ConsultaClick - un serviciu gratuit, accesibil 24/7 de programari online la medici si clinici ce acopera peste 70 de specialitati. In plus, platforma noastra ofera utilizatorilor (potentialilor pacienti) informatii suplimentare actualizate, transparente ce ii pot ajuta in alegerea celui mai bun specialist pentru nevoile lor:
  • Disponibilitate - agenda medicilor este vizibila instant si este actualizata in timp real. Astfel puteti selecta rapid cea mai potrivita zi si ora pentru consultatia dvs.
  • Locatie - localizati rapid sediul clinicii (prin Google Maps) si alegeti cea mai convenabila optiune
  • Pret - stiti de la inceput care sunt costurile implicate, fara surprize ulterioare
  • Recomandari - aflati experientele altor pacienti cu medicul pe care va ganditi sa il vizitati si evaluarile acestora privind profesionalismul, punctualitatea si amabilitatea sa
In acelasi timp, oferim medicilor o solutie completa si usor de utilizat pentru administrarea propriilor programari si un mod eficient, profesionist de promovare a serviciilor lor si dezvoltare a portofoliului de pacienti.

ConsultaClick este un proiect cu impact social, ce simplifica si creeaza transparenta in relatiile dintre pacienti si medici si stimuleaza imbunatatirea serviciilor din industria medicala. Valoarea pe care ne propunem sa o generam pentru pacienti si medici deopotriva a fost recunoscuta si premiata de o serie de institutii:
  • Premiul 1, INSEAD Alumni Romania Start-up e Investment Club (decembrie 2013)
  • Proiect selectat pentru programul Investment Ready sustinut de Impact Hub Vienna (martie 2014)
  • Invitati oficiali in cadrul SOCAP14, San Francisco (iulie 2014)
  • 1 din cele doar 2 proiecte invitate sa prezinte in cadrul Global Impact Forum 2014, Zurich (iulie 2014)