Protejarea datelor

Pentru ConsultaClick.ro, protectia datelor utilizatorilor este pe primul loc. Obiectivul acestei pagini este sa specifice tipurile de informatii colectate de la tine si cum le protejam.

1. Care sunt informatiile cerute de ConsultaClick.ro?

Cand va inregistrati pe site-ul nostru, noi va cerem doar datele cerute de clinica sau cabinete pentru a realiza programarea.
  • Nume complet
  • Data nasterii
  • Sex
  • Email
  • Numar de Telefon
  • Codul numeric personal (CNP) este/va fi necesar doar daca este solicitat de clinica
2. Cum foloseste ConsultaClick.ro aceste informatii?

La inregistrare, ConsultaClick.ro va solicita numarul de telefon in cazul in care este necesara contactarea in legatura cu programarea.

De asemenea va cerem adresa de e-mail pentru a va trimite informatii referitoare la statusul programarilor. Pentru a-ti aminti de programare, iti trimitem un e-mail cu doua zile inainte de programare si un SMS cu seara inainte.

3. Cum va protejeaza ConsultaClick.ro datele tale?

La ConsultaClick.ro iti protejam datele personale si confidentiale, pastrarea lor in siguranta este fundamentala pentru noi. In acest mod, ConsultaClick.ro imparte aceste informatii exclusiv cu clinica sau cabinetul unde ai realizat programarea.

4. Stocarea informatiilor

ConsultaClick.ro este inscrisa ca operator de date cu caracter personal la autoritatile competente. Toate datele noastre, software-ul si baza de date sunt pastrate in servere specializate si dedicate.

SSL secured