Cum functioneaza

ConsultaClick.ro este un portal ce permite accesul instant la programari medicale

Doctor 1. Cauta dupa specialitate pentru a gasi un medic

Poti alege una din cele peste 50 de specialitati disponibile pe ConsultaClick.ro. Poti vedea orele disponibile, profilul medicului si comentariile altor pacienti pentru a-ti usura cautarea.

Ceas 2. Alege ora cea mai potrivita pentru tine

Vezi orarul medicului si alege ora cea mai potrivita. Pe ConsultaClick.ro avem medici care au optat sa nu publice orarul, dar nu-ti fa griji, trimite-ne disponibilitatea ta si vei fi contactat pentru a-ti programa consultatia.

Note 3. Completeaza datele tale

Nu trebuie sa completezi nici un formular lung, trebuie doar datele necesare pentru programare: Nume, data nasterii, e-mail si numarul de telefon. Aceste date sunt necesare pentru a putea fi contactat.


Asta e tot!

Printr-un mod usor, rapid si sigur, programarea ta va fi rezervata. In maxim 24 de ore clinica te va contacta prin e-mail sau prin telefon, daca este necesara reprogramarea consultatiei.
Telefon

021.310.12.80
(Luni-Vineri de la 09h la 18h)
Promotii Medicale este pagina de pachete si promotii furnizate de clinicile partenere Consultaclick.ro si este parte integranta din portalul de programari medicale online Consultaclick.ro, unde poti alege dintr-un catalog amplu pe cel mai bun specialist in sanatate pentru nevoia ta. Consultaclick este un portal prezent in 4 tari din lume:

Brazilia | Portugalia | Romania | Spania
Consultaclick.ro

Descopera recomandarile noastre

Inscrie-te la newsletter
Positive SSL Wildcard