Clinica EvoMed Bucuresti
Str. Agricultori nr. 116A | Vezi harta
Dr. Andrei Manu Marin - Medic Primar Urologie

Dr. Andrei Manu Marin

Medic Primar Urologie


1 pareri inregistrate | 6 pacienti s-au programat | Detalii evaluări

Pretul primei programari la Dr. Andrei Manu Marin : 150.00 Lei
Clinica EvoMed Bucuresti
Specialitate

Solicita programarea si te sunam noi


Accept termenii și condițiile

Programează-te • NUME DOCTOR:
  Andrei Manu Marin

  CALIFICARE/ GRAD ACADEMIC
  - Peste 18 ani de experienta ca urolog (urologie generala , uro-oncologie, transplant renal, si urologie, incontinenta urinara, vezica neurologica).

  - Peste 10 ani de experienta in neuro-urologie si in domeniul urodinamicii (cistomanometrie, studii de presiune/debit, video-urodinamica, 5 ani de experienta in tratarea incontinentei urinare si a vezicii hiperactive prin stimulare electrica, stimulare magnetica, controlarea vezicii urinare, biofeedback si fizioterapie).
  - Cercetator, timp de 1 an, in cadrul Clinicii de Urologie, condusa de Prof. Ph. Van Kerrebroeck , de la Spitalul Academic, din Maastricht, Olanda.
  - Rezidentiat in uroneurologie, in cadrul Clinicii de Uro-neurologie, condusa de Prof. Clare J. Fowler, Spitalul National de Neurologie si Neurochirurgie, Universitatea College London, UK.
  - Cursuri introductive si avansate de laparoscopie, in cadrul Universitatii de Medicina din Timisoara, Prof. Pilar Laguna Pes, de la Universitatea din Amsterdam.
  - Training in GCP, GCP Avansat si Management de proiect in cercetare clinica, in cadrul Scolii de Cercetare Clinica Viena, Austria.
  - Initiere si dezvoltare site www.cistita.ro, dedicat informarii pacientilor cu privire la incontinenta urinara, vezica neurologica, vezica hiperactiva si BPH.
  - Generarea de expertize medicale pacientilor din cadrul organizatiei umanitare “Societatea de Scleroza Multipla din Romania” .
  - Membru al Comitetului pentru Promovarea Neuro-urologiei, Societatea Internationala de Continenta.
  - Membru al Comitetului de Educare - Societatea Internatinala de Continenta.

  Experienţă profesională
  - Octombrie 2000 - prezent - Chirurg urolog, neuro-urologist, sef de departament – Sectia de Urologie din cadrul Spitalului “Profesor Dr. D. Gerota”, din Bucuresti, Romania.
  - Iulie 1999 - Iulie 2000 - Cercetator in cadrul Spitalului Academic din Maastricht, Olanda. Sef de departament: Prof. Dr. Ph.V.van Kerrebroeck, professor in urologie.
  Aprilie 1995 – Iulie 1999 - Chirurg urolog in cadrul Clinicii de Urologie si Transplant Renal, Spitalul Academic Fundeni, Bucuresti. Sef de departament: Prof. Dr. Ioanel Sinescu, profesor in urologie.
  - 1999 - certificarea ca urolog senior
  - 1995 - asistent universitar al Catedrei de Urologie, in cadrul Universitatii de Medicina “Carol Davilla”, Prof. Dr. Universitar: Eugeniu Proca, profesor in urologie
  - 1995 - specialist in urologie

  Afiliaţii clinici
  membru al Asociatiei Europene de Urologie (European Association of Urology – EAU), Socientatea Internationala de Continenta (International Continence Society – ICS), Societatea Internationala a Maduvei Spinarii (International Spinal Cord Society –ISCoS ), Societatea Europeana pentru Medicina Sexuala (European Society for Sexual Medicine – ESSM) si al Asociatiei Romane de Urologie (ARU).

  Limbă
  Engleza
  Franceza
  Româna
 • NUME DOCTOR:
  Andrei Manu Marin


  "Excelent profesionalism. Mul?umesc" - Vierasu S*** 11-11-2016

 • Acestea sunt preturile puse la dispozitia ConsultaClick Romania de catre partenerii nostri.
  Te rugam sa reconfirmi preturile serviciilor selectate in momentul cand vei fi contactat pentru confirmarea programarii.

Pe langa Dr. Andrei Manu Marin te-ar putea interesa si: