Ofera consultatii gratuite prin campania ‘Sanatate in dar’

0

Vrem sa sarbatorim acest final de an cum stim noi mai bine: raspandind sanatate! In decembrie ne dorim sa ajungem la cat mai multe persoane care au nevoie de ajutor sau care au nevoie sa isi aminteasca faptul ca nu e dar mai frumos decat o zi de maine cu multa sanatate. Citeste in acest articol ce ne propunem sa realizam cu ajutorul campaniei ‘Sanatate in dar’ si cum poti oferi un altfel de cadou.

In luna octombrie a acestui an am lansat programul de preventie “Fii bine pentru Tine” cu ajutorul caruia am atras atentia asupra unor subiecte de mare importanta precum Ziua Mondiala a Inimii sau Ziua Mondiala a Diabetului. Campania “Sanatate in dar” intra sub umbrela acestui program, intitulat sugestiv “Fii bine pentru Tine”.

Scopul campaniei “Sanatate in dar” este in primul rand de a ne aminti ca bunul cel mai de pret este sanatatea, pentru ca starea de bine inseamna sansa de a ne face planuri, de a avea grija de cei dragi, de a oferi si de a primi lucruri frumoase zi de zi, an de an. Prin aceasta campanie vrem atat sa multumim persoanelor care au grija de propria sanatate, in decursul unei luni in care e atat de usor sa te pui pe planul doi. De aceea, le oferim un cadou “gata ambalat”: un cupon constand intr-o consultatie gratuita pentru cineva drag.

In al doilea rand, ne ghidam mereu dupa impactul social pe care il putem avea prin actiunile noastre. Cuponul cadou poate fi un dar perfect pentru persoanele care au nevoie de o consultatie gratuita pentru ca nu si-ar permite altfel sa mearga la medic, pentru oameni care mereu au grija de ceilalti si uita de ei insisi, oameni care au nevoie de grija si servicii medicale de calitate. Fiecare programare realizata in cadrul campaniei este o sansa de a raspandi sanatate, de a da mai departe ceva care poate schimba viata unui om.

Pe scurt, campania “Sanatate in dar” consta in oferirea unui cupon cadou = o consultatie gratuita fiecarei persoane care isi face o programare in cursul lunii decembrie la una dintre clinicile care sprijina campania. Pentru a vedea care sunt specialitatile, medicii sau ofertele pentru care o programare se transforma intr-un dar, cauta pe site clopotelul ConsultaClick. Programarea in baza acestui cupon poate fi facuta prin ConsultaClick la oricare dintre clinicile care sprijina campania pana la sfarsitul lunii ianuarie 2017, in baza codului unic pe care fiecare dar il va avea.

Aceasta campanie se datoreaza sprijinului oferit de partenerii nostri, carora le multumim pentru promptitudine si implicarea in acest proiect.

Daca vrei sa afli cum poti sa oferi un cadou mai special cu ocazia sarbatorilor de iarna, vezi mai multe detalii in regulamentul campaniei “Sanatate in dar”. Tot aici vei gasi si lista completa de parteneri, medici si specialitati disponibili in fiecare moment.

ConsultaClick usureaza viata tuturor oamenilor prin platforma care centralizeaza peste 5000 de medici din 350 de centre medicale prezente in 22 de judete. Prin intermediul ConsultaClick poti gasi un medic bun, poti vedea parerile si rating-urile oferite de pacienti, poti vedea preturile si te poti programa oricand. Scopul nostru este de a ajuta oamenii sa gaseasca cea mai buna solutie medicala si avem grija ca acest lucru sa se intample prin tot ce facem: informatii din articolele publicate pe blog sau din profilele medicilor/clinicilor si sprijinul oferit prin canalele noastre de social media si echipa de Customer Care.

Leave A Reply